Visie

We willen binnen enkele jaren een toonaangevende leverancier worden van Macadamianoten. Ons product zal worden geëxporteerd naar landen in Europa, China, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten. Kwaliteit en betrouwbaarheid worden daarom nu al streng gecontroleerd en we beschikken over de juiste certificaten en vergunningen.

Het bedrijf biedt werkgelegenheid aan lokale bewoners. Hierbij hanteren we Bijbelse principes als respect, rechtvaardigheid en een fatsoenlijke beloning, maar ook transparantie, eerlijkheid en het nakomen van beloftes.

Tenslotte willen we het bedrijf zo snel mogelijk winstgevend hebben, want dat zou onafhankelijkheid betekenen. Een winstgevend bedrijf is niet meer afhankelijk van de financiële steun van aandeelhouders, subsidies of andere steun van buitenaf. Winst betekent ook dat er verder geïnvesteerd kan worden tot welzijn van de bevolking. Dit kan bijvoorbeeld door nog meer werkgelegenheid te creëren, door meer goede producten te leveren voor een betaalbare verkoopprijs en door te investeren in O Viveiro.